Упутство како постати мајспејс дроља!!!

*аух па као прво ООооОбавезно да ти профил буде прајвт.не само да распаљује машту наложеним шабанима који би ти стављали кару у уста него још и твоја мама с`посла не може да види колика си дрољетина
*ако ипак не желиш да ти профил буде прајвт (тако се број заинтересованих шабана временом смањи) препоручујем да макар слике ставиш на прајвт. То онда значи да си гистро много куууууууул дроља, а шабани ће се још више да се ложе замишљајући како месе твоје прајвт сисе, дупе...
*не мораш да водиш блог то се од тебе ни не очекује додуше можеш ако желиш да се хвалиш својим подухватима како те је Виктор Савић у`ватио за сису или како те је неки матори гузио у свом BMW X5.Аух да или како си синоћ у пластику пушла к***ц неком лику а он свршио за 51 секунду (браво за тебе, честитам!) добијаш још три додатна бамбија ако се тај лик док ти свршава на фацу дописује са својом девојком!!!
*песма на профилу мора да ти буде пушачко-јебачко.курвинског карактера зато памет у главу!!! Наслови песама морају бити пригодни за децу испод 12 година која све више опседају спејс (нпр. "Fuck me" "Lick my pussy" "I wanna suck it to u" а ако си права хард-кор обожаватељла деце, не би било лоше да узмеш у обзир и "Rape me" )
*ако им се на песму не дигне после пар тактова мењај песму!!! Или за дифолт стави слику на којој си гола, намазана чоколадом и лижеш свој средњи прст. Ауууу онда нико неће ни слушати песму.
*кад смо већ код слика... циљ ове игре је прикупити што више шабанских коментара испод сваке дакле ево шта треба да учиниш:
а)ако си ружна/дебела/или ружна и дебела дроља (не брини се што си ружна ионако си то надокнадила сјајним оралним и аналним знањем!) ништа лакше! Дифолт слика нек ти буде ис3пована, урађена у фотошопу и црно бела прекриј руком фацу, увуци стомачину и избаци сису (а можеш и две!) натрти се (замисли оног маторца што те гузио синоћ!) и готово...и све остале слике нек ти буду у том фазону.
+ пар фоткица 'де ти буља испада из танге у којој си изашла у стефан браун и милина. Ах да... обавезно стави и једну слику где своје дебело курвинско дупе трљаш о хаубу неких бесних кола (која уопште нису твоја!) обавезно напиши испод "ritch bitch"
+ врх моменат у твом животу (бушење твоје дебеле стомачине трокилограмском плејбој минђушом) обавезно подели са шабанима, у виду САМО једне нове слике због које ћеш отворити нови албум и назвати га "pimpin' stajl hehehehe"
+пар слика са Николом Роквићем чисто да се зна да си много зајебана дроља и да се око тебе отимају све главне градске фаце!

б)ако си лепа дроља (онда мора да си до јаја глупа и искомплексирана!)
НА СВАКОЈ СЛИЦИ буди у штикли, пички, брусу, гаћама, хеланкама, тангама, шорцу и голој сиси!
+још пар фоткица `де си сва знојава од увијања око шипке у балтазару/саргону.
+још пар фоткица са летовања (испод тих слика иако си испала до ја напиши обавезно "дебела" да би се шабани још више ложили и делили ти комплименте који су ти тако очајнички потребни!)
+пошто си лепа на свакој слици се до јаја пући, трти и прси.
+ОооОООоОБааавеЗНо једна слика на којој се жвалиш са најбољом ортакињом дрољом број намбр 2
+немој остављати своје верне шабане на цедилу дај им материјал за добар сврш кад им девојка није на гајби дакле обавезно пар фоткица само гузе у бесним белим лоницама или сиса у тесној раскопчаној мајчици.
+шабани ће те сматрати иконом сексипила ако окачиш и једну добру стару фоткицу на којој истичеш средњи прстић или исти галантно облизујеш.

*набуџи што више пријатеља и никог не одбијај. Да да па риба си кад имаш 489 френдса иако знаш њих 12, а све остало су неки искривљени шабани који би само да те измесе и напуне.
*ООООООБАВЕЗНО напиши да су ти примања 25000 и хајер, знаш то је фора... онда значи да си скупа дроља рич бич гистро!!!
*размисли и о томе да коменти прво морају да ти буду апруовани. Некако је гето рич бич стајл, аи ако ти неко нормалан напише да си дроља, ту узнемиравајућу лаж ћеш моћи одма да обришеш.
*када остављаш коменте свима се обраћај са мицо-љубави-срећо-душо-мацо-срце и осталим идиотским надимцима или користи деминутиве имена и домаћих животиња (ако знаш шта је то...)
*не мораш да водиш рачуна о правопису јер се то од тебе ни не очекује.
*мада знаш да се глаголи пишу одвојено од НЕ, а придеви са НЕ... Знас то зар не!?!?!?!?
*немој обично да пишеш... користи комбинацију великих и малих слова, ОБАВЕЗНО sh/ch/tj/zh/w/x уместо нормалног некул s/c/c/z/v/h
*свима за крај остављај да их љубакаш, грљакаш, мљац мљац, цмок цмок, кисс кисс, љуб љуб
*коришћење кованице "хехе" "хуху" "хихи" кад не знаш шта да кажеш зато што си глупа дроља не морам ни да препоручујем...
**ето уживај у свом прљавом животу... надам се да сам помогао... не заборави да сваки дан одржаваш еластичност вагине кегеловим вежбама, користи кондом пошто се хламидија шири Србијом као куга и гледај обавезно да се јебеш са ликовима за које знаш да већ дуго имају рибе али тебе то не занима јер си тако још већа и боља дроља
*а да и "јеби се курво,јебо те скејт!"